Ürünler

Üretim Alanlarımız

Stok Depolarımız

Ürünlerimiz


Yeşil Mercimek

Çok pişirilse bile formu bozulmaz. Yoğun fındığımsı tadı vardır ve aromaları çok iyi emer. Salatalar için 30 dakika, yemekler için 40 dakika pişirilir. Pişirirken kabukları çabuk patlar. Yemek ve püre yapmak için uygundur.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Nohut

Nohut bugün genelde kuru halde ya da konserve olarak satılır. Kuru nohutları yemek için kullanmadan evvel 12-24 saat suyun içinde bırakmak gerek. Nohut yemeğinin hafif gaz yapıcı bir etkisi vardır. Kış mevsiminin uzun geçtiği bölgelerde kırsal kesimde çok kullanılır. Etli nohut yemeğinin yanı sıra değişik yemeklerde de kullanılır. Çok besleyici özelliği vardır. Bazı yörelerde (Ör. Malatya) çok az bilinen küçük ve renkli cinsleri de yetiştirilip özel yemeklerde kullanılır.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Beyaz Kuru Fasulye

Fasulye yeşil halde veya tohumları birleşik yapraklardan ayrılıp kurutulmuş olarak tüketilebilir. Yeşil halde iken Çalı fasulyesi, Ayşe kadın fasulyesi gibi isimlerle adlandırılan çeşitleri vardır. Kurutulmuş halde de dermason, horoz, barbunya, boncuk, şeker, göbekli,börülce (karnıkara), Bombay fasulyesi diye adlandırılan çeşitlere sahiptir.

Piştiğinde kabarık dokusu ve hafif, çatlaklı, yumuşak bir tada sahiptir.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Barbunya Fasulyesi

Taze ve kuru olarak tüketilir. Tam bir protein deposu olan fasulye A, B9 ve C vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri açısından zengindir. Ayrıca, B5 vitamini ve kalsiyum içerir. Lif açısından da zengindir.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Kırmızı Mercimek

Kabuksuz olan bu mercimeğin, nişasta oranı fazladır. Naturel tada sahip olan kırmızı mercimeği salatalar için 8 dakika, püreler ve çorbalar için 10 dakika pişirmelisiniz.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Sarı Mercimek

Kabuksuz olan bu mercimeğin nişastalı, hafif fındığımsı bir tadı vardır. 8 dakikadan fazla pişirildiğinde dağılır. Püre yapmak için çok uygundur.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Pop-Corn

Patlamış mısır, cin mısır  tanelerinin ısı etkisiyle patlayarak şişmesi sonucu elde edilen ve çerez olarak yenen bir yiyecektir.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Daha Fazla Bilgi İçin

Bizimle İletişime Geçin
Saudi ArabiaEnglishRussia